‘SEPHARDIC LEGACY’ A L’AUDITORI DE TORRENT (VALÈNCIA) EL DIA 28 DE MARÇ

El dia 28 de març es presentarà el disc ‘Sephardic Legacy’ a l’auditori de Torrent, a les 20:30 hores.

Després d’un any en què ‘Sephardic Legacy’ s’ha presentat en més de cinquanta places nacionals i internacionals, arribarà a València, a l’auditori de Torrent, el disc de temàtica sefardita. La formació que acompanyarà Mara Aranda és la habitual: a la direcció, cítoles, viola de roda i guitarra morisca, Jota Martínez; Abel García: lauto,baglama i viola de roda; Eduard Navarro: moraharpa, tarota i xirimia i Joansa Maravilla: pandero, riqu,tombak i càntir.

Dintre del mateix cicle ha actuat Harmonia del Parnàs amb el seu programa ‘Un viaje de Italia a la Península’ el dia 17 de gener i el següent concert serà a càrrec del flautista David Antic&La dispersione amb el seu programa ‘Flauto a Napoli?’

Published by Mara Aranda

Mara Aranda es una de las intérpretes más aclamadas surgidas de la escena española. Casi tres décadas durante las cuales ha investigado y cantado músicas turcas, griegas, occitanas y músicas antiguas, medievales y sefardíes, que han dejado como resultado casi una veintena de discos propios de excelente factura merecedores de premios y reconocimiento por parte de público y también de medios especializados.